fredag

Godmorgon!
Jag och Felix hade verkligen världens härligaste kväll igår, jag lämnade min mobil i väskan så jag har inte en enda bild. Skönt att bara vara närvarande. Vi skålade och gav varandra presenter hemma och sedan hade vi en helkväll på stan med den godaste middagen jag ätit på länge! Vinterresan vi bokade är vårt stora firande av att vårt 6:e år påbörjats, gud vad jag längtar till den.

Idag är det fredag och tillskillnad från förra helgen när jag var iväg och tävlade så är den här helgen otroligt lugn. Jag kommer tyvärr inte hinna hitta på något roligt med vänner eftersom tentan väntar nästa vecka. Jag hinner inte i närheten plugga så mycket som jag behöver under mina vardagar, så helgerna inför stora grejer i skolan måste läggas på dygnet-runt-plugg. Kan ni också känna er sådär riktigt jäkla taggade inför att sätta en tenta? Bästa drivkraften till att plugga! Givetvis ska jag träna med Raya också, och jag tänkte försöka få till nya träningsbilder 🙂

Igår var det faktiskt en stor dag i Rayas liv också. Hon har varit rätt besvärlig (med allt haha) och med att skos när hon var yngre. Det senaste året har hon verkligen blivit otroligt mycket bättre och även där, ja, som vilken lätthanterlig häst som helst. Jag har ändå velat vara med varje gång men numera är inte det hållbart, jag kan inte ta ledigt och åka mina tur och retur över 2 h för en tappsko. Så igår tog Christian in Raya, och mamma var supersnäll och mötte min hovslagare när Raya skulle skos om och…det hade gått superbra!!! Jag satt på kontoret och min duktiga, duktiga tjej klarade sig lika bra utan mig 🙂 Det + kandar på tävling = vuxenpoäng deluxe!

Nu ska jag åka till skolan, ett seminarium om strategisk kommunikation mellan olika typer av organisationer väntar. Faktiskt rätt intressant; vad händer när friskolor marknadsför sig såsom ett storbolag kan (budget, marknadsavdelning, kommunikationsinsatser) och konkurrerar mot statliga/kommunala skolor?

Comments 4
 • Ida Bohman

  Linn! Är i Göteborg ikväll med min pojkvän. Vi vill äta gott och dricka goda drinkar. Vilka är dina bästa tips? 🙂 Kram

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Oj, svårt om ni inte bokat något… Pärlorna måste bokas nästan 3-4 v innan. Dock har några av dom drop-in bord, jag skulle orka gå emellan och chansa:
   ToSo (en upplevelse!)
   Teaterkällaren
   Barabicu (ta taxi haha)
   En fördrink på Piqualle, Franska bistron (avenyn, le pain) 🙂 En pastarestaurang som är lite ”vanligare” men väldigt bra är Nonna.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.