Nästan mysigt

Jag kom hem för en halvtimma sedan och nu ligger det böcker, papper, anteckningar och post-it lappar över hela bordet. Felix är med sina vänner ikväll så jag kan verkligen beta av min to-do list en fredagskväll utan att känna mig tråkig, och helt ärligt; det känns nästan mysigt. På hemvägen köpte jag massa godis och det jag alltid äter när jag är själv: charkisar, haha. Finns inget lättare och godare än tryffelsalami, färsk basilika, lite ostar och fröknäcke. Det går dock inte hem hos Felix som klagar högljutt på att det ”inte är riktig mat” 😉

Nu tänkte jag i alla fall plugga resten av kvällen och låta kaffet så småningom bytas ut mot charkisar och godis. Vid åtta får väl Idol vara på i bakgrunden för fredagskänslan, hehe. Hoppas att ni har en bra kväll framför er, jag längtar redan tills imorgon när jag kan dra på mig hästkläderna och bryta av plugget med några stalltimmar.. ♥fullsizeoutput_b6 fullsizeoutput_b7

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.