Lördagsmorgon

..okej, hur mycket höst är inte detta? Lördagsmorgon, tentaplugg, gröt med äpple och kanel och kaffekopp på kaffekopp. Godmorgon! 

Om några timmar ska jag åka ut till Soraya, jag har ju ungefär två hela pluggtimmar under resan dit och hem vilket är skönt. Jag brukar alltid spara kapitel som jag inte riktgt greppat till tågresorna, jag blir mindre stressad av att läsa något om och om igen när jag ‘ändå inte kan göra något annat’ än när jag sitter hemma och letar efter svar, haha. Christian red Soraya igår, så idag tänkte jag ta för mig av hans ridning (hehe) och rida igenom galoppdelen ur MSVA. Hur kul plugg-break på en skala?

Det vi måste finslipa är bytet i serierna från vänster till höger galopp, ibland lägger hon till ett extra språng och byter efter hjälpen. Om vi lyckas få till det nu den närmsta månaden känner jag mig, overkligt nog, rätt säker på att styra in i MSVA den 20:e oktober. Galet!!! 

Jag fick förresten mejl om att min frack är på väg från Italien igår. #GOALS

Nu måste jag fortsätta traggla och förstå allt om strategisk kommunikation inom olika organisationsformer! Hörs senare <3

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.