Söndagsmorgon

Hej hjärtan!
Ni anar inte hur upplyft jag var efter timmarna i stallet igår. Soraya är den mest sociala hästen jag träffat, det känns verkligen som att man umgås med henne när man är där. När vi tränade var hon på sprudlande humör (som alltid, lättirriterad och konstant himlande med ögonen åt mig i stallet och sedan på strålande humör med världens största arbetsmoral när vi tränar, haha!). Jag tränade ”mjukt” på varje del ur MSVA-galoppdelen först, med mjukt menar jag att jag rider slutor fast inte lika branta, arbetspiruetter istället för tävlingspiruetter och två byten i vart fjärde som ska vara perfekta istället för fem i rad.

Hon kändes superfin! Så då red jag igenom hela galoppdelen två gånger. Första gången fick vi dubbelstamp i vänsterpiruetten och ena bytet i serien blev i vart tredje – nästa gång satte vi det felfritt!!! Såklart med massa som kan bli bättre, men ändå, vi kan styra runt MSVA utan större problem. Det känns stort! ♥

Idag är det söndag och vilken sekund som helst knackar Fanny på dörren. Vi ska ta en power walk runt sjön vid oss innan Fanny ska till jobbet och jag ska återvända till kurslitteraturen. Så skönt med ett break tillsammans med en vän, frisk luft och snack om livets stora grejer. Känslor alltså, för er som inte hängde med, hehe.

I eftermiddag ska jag till Raya igen, och så enkel är den här lilla söndagen. Hoppas att ni mår bra!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.