Mördar-måndag

Alltså den här dagen… Jag har sprungit mellan föreläsningar och kontoret och därefter tentapluggat tills ögonen snart blöder. Med ett skavande samvete för att jag inte hann ut till Raya idag och att hon bara har fått traska runt i skrittmaskinen. När jag nu tänkte avrunda med att läsa de sista kapitlen för dagen i sängen kom jag på vilket datum det är… Imorgon ska momsdeklarationen in. Så nu ska jag istället duka upp kvitton, siffror och skatteverketpapper :)))

Vilken JÄVLA måndag alltså, haha. Ni kan ju bara ana hur (o)sugen jag är på en skala att sitta och pilla med kvitton och siffror nu klockan 21:16. Dessutom blir jag sjukt stressad när jag tänker på att Christian är borta hela veckan och jag inte får ihop mina träningsdagar som jag vill på grund av tentan och jobb. Näe, den här veckan är inte min favoritvecka den här hösten direkt.

Men känslan när jag hoppar ut från mitt sista möte fredag klockan 14:50, med en skriven tenta och en avklarad vecka, kommer vara magisk. Fram tills dess får jag nog acceptera att leva med känslan av att vara fett otillräcklig utan en chans att förändra den känslan, mysigt… En mindre glittrig skildring av vardagen, kan man väl säga. Godnatt <3 fullsizeoutput_d6En till fin från igår! ♥

Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.