Min dag

Hej hjärtan! ♥
Jag sitter och pluggar men tänkte kika in och berätta om dagens ridpass. Min dag har bestått av jobb på kontoret 8-12 och sedan åkte jag ut till stallet.

Det här är min vardagsräddning. På centralstationen har det BARA funnits Subway, Burger King och Espresso house innan. Men så öppnade ”To Go”, jag köper alltid mat där om jag inte ätit på väg till stallet. De har massa fräscha, hälsosamma, ekologiska alternativ. Det här är min favorit – asiatisk nudelsallad med nötter och rökt kyckling 🙂 

I stallet tog jag en snabb kaffe med Sara och snackade kärlek innan vi red tillsammans – Christian brukar himla med ögonen åt oss  😉 Jag tog på kandaret idag för första gången sedan Laholm och fick en bra känsla! Som ni vet fokuserar jag extra mycket på serier i vart fjärde nu eftersom det är svårast för oss inför MSVA-debuten.

Jag red nog 90% av dagens ridpass på raka spår. Jag höll mig innanför spåret och varierade mellan att gå in i piruettsamling, öka galoppen, göra otaliga trav-galopp övergångar och bara rida långa, spikraka linjer i arbetsgalopp. När det kändes som att hon verkligen, verkligen var rak och ”i ramen” så red jag serierna. Vilken utdelning! Så säkra som de kändes idag har de aldrig känts. Det värsta som händer är att något av de fem bytena blir i vart tredje för att hon blir lite för snabb, men vi sätter utan svårigheter en serie på fem byten på en spikrak linje. Heja nybörjar-ekipaget, haha! 

Så fort min tenta är skriven ska jag åka och hämta ut min fack(!!!!) och göra en unboxing video till er och visa den. Samt snacka om tankar och mål inför MSVA-debuten. Så spännande!

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.