Dags för livets sista tenta

Godmorgoooon! ♥
Äntligen är dagen kommen när livet ges tillbaks, haha, lite så känns det. Dessutom tippar jag på att jag skriver min livs sista tenta idag, för resterande kursmoment är inlämningar och sedan är det faktiskt bara praktik + uppsats kvar innan min examen. Goals. 

Jag har en riktigt härlig dag framför mig! Jag känner mig 110% förberedd inför tentan och då kan det nästan vara lite kul tycker jag. När jag lämnar in den (bästa känslan) tar jag första bästa tåg till Soraya och kan för första gången på evigheter TA DET LUGNT i stallet. Och wow vad jag ska ta det lugnt, haha. Jag tänkte fokusera på traven under dagens ridpass, sätta på kandaret igen och skritta av ute i skogen.

Och ikväll ska jag skåla med tjejerna! Vilken dag, va? Hörs sen <3img_1348.jpg img_1357.jpg

Comments 7
 • Skånemamman

  Lycka till!!!

  Reply

 • Nova

  Lycka till!! jag ska snart börja förbereda mig för livets första tenta…

  Reply

 • Hanna2

  Först av allt, lycka till! Nästa, från en gammal tant 😉 (nåväl, nästan 15 år äldre än dig) så törs jag nästan lova att det inte kommer vara din sista tenta i livet! Du kommer hitta fler kurser, vilja utveckla mer färdigheter och man blir egentligen aldrig KLAR vilket är himla skönt att veta! DÄREMOT är det sista kursen på den här utbildningen och det är en jäkligt skön bock att sätta i kanten på papperet!

  Reply

 • Irma

  Frågar av ren nyfikenhet och du behöver inte svara (såklart) om du inte vill! Har du kuggat en tenta någon gång? 🙂

  Reply

 • Viktoria

  Jag skrev min första tenta idag på Handels vid GU och kuggade garanterat. Hur gör du när du pluggar inför salstentor?

  Reply

 • Michaela

  Gud ja känner igen mig. När man är väl förberedd så känner man sig nästan taggad ”Nu jävlar ska ja visa dem!” Själv sitter ja med en hemtenta som Känns bra men samtidigt känner ja att jag kan ha missförstått allt o kan likagärna kugga den.. men de e bara o hålla tummarna..

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.