Lättad

Tentan gick så bra som den bara kunde i morse, känslan av att lämna in i god tid och att vara nöjd med alla sina svar är verkligen obeskrivligt skönt. Ännu skönare är det när solen strålar, åka direkt mot stallet och att för första gången på veckor kunna lyssna på musik och kolla ut genom fönstret istället för att hetsläsa kurslitteratur på tåget.

Soraya var helt magiskt fin på träningen! Hon ville nog fira att min tenta var klar också så att vi två kan umgås lite mer 😉 Jag gör serierna varje pass jag gör i paddocken just nu. Om vi bara ska jogga så tar jag upp henne i form och rider 2-3 diagonaler med byten i vart fjärde ändå och ett pass som idag, med fokus på trav, gör jag serierna efter värmningen i galopp. Jag tror att det handlar så mycket om vår gemensamma rutin och tajming i serierna. Christians, mycket bättre, ridning kan inte hjälpa oss där utan vi måste få mängdträning. Dessutom bör det väl inte vara speciellt slitande? Jag skulle ju aldrig rida 2-3 piruetter varje ridpass…

Nu är jag hemma i stan igen och ska kila bort till vår lilla Ica och hämta ett paket med nya höstkläder och skor. Sedan hem, ta ett glas rött, fixa mig och sen möta tjejerna på stan. HUR HÄRLIG DAG? fullsizeoutput_d2 IMG_7345 fullsizeoutput_d7 fullsizeoutput_d8Några ovisade från häromdagen <3

Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.