Äntligen fredag

I måndagsmorgonens inlägg den här veckan vet jag att jag skrev typ ”jag vet att känslan efter fredagens sista möte kommer vara magisk” – and yes. Fyfasen vad skönt det är med fredagar efter en sån där riktig mördarvecka. Jag har pusslat tider mellan stall, skolan och kontor som en galning den här veckan och pluggat nätter igenom. Men vad värt det det är alltså, när man känner att man bygger grunden för sitt drömliv. 

På vägen hem köpte jag givetvis charkisar, ostar, gottis och rödvin men också massa färsk frukt. Jag var så himla sugen på juice men orkade inte promenera bort till någon juicebar, haha, så jag köpte med mig hem istället. Så nu dricker jag en juice på; vattenmelon, grönt surt äpple, mango och ingefära. När jag har satt punkt för det här inlägget och tagit den sista klunken ska jag ge mig ut på en power walk – sen är det HELG. 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.