heat

– Inlägget är i samarbete med Lyko fullsizeoutput_e2fullsizeoutput_e7

B E Y O N C É H E A T
Alltså den här parfymen har varit min signaturdoft since ever. Beyoncés egen heat. Jag tror aldrig jag kommer byta ut den. I perioder har jag kompletterat den med lite lättare dofter men jag återkommer alltid till den här lilla röda flaskan. Felix säger att den doftar nykär :)) Just nu har jag ett roligt samarbete med Lyko som både har fysiska butiker och en webbshop med enormt stort sortiment. De har butiker i både Sverige och Norge och på deras webbshop finns över 40 000 olika produkter från över 1000 varumärken – och jag ska ge er en rabatt att helgshoppa med!

fullsizeoutput_ea

”All the women in my circle are Beyoncés” 

Okej mina tjejer, med koden ”Olsson15″ får ni 15% på hela sortimentet på 48 timmar. Klicka HÄR för att spana runt, jag lovar att er signaturdoft, era favoritkrämer och den inpackningen ni tycker är bäst kommer finnas. fullsizeoutput_eb

 

blogstats trackingpixel
Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title