Måndagsmorgon

Godmorgon! ♥
Ny vecka, och en betydligt lugnare vecka än förra, skönt! Mycket fokus kommer läggas på träningen, givetvis, vi har några starter kvar i år och vi ska ju upp och testa vingarna i MSVA.

Idag är Sorayas vilodag och jag ska jobba 08:30-17:00. I eftermiddag ska jag ha en riktig läs-pluggkväll. Vi har extremt mycket artiklar och litteratur nu den sista delen av kursen, så jag tänker vara ute i god tid så att det inte blir stress senare. Rätt mysig måndag ändå? Tänker gå en långpromenad i eftermiddag när jag slutat och köpa godis på hemvägen och sedan bara sitta i soffan och läsa.

Hoppas att ni har en bra dag framför er också! fullsizeoutput_104En fin från igår ♥

Comment 01
  • Annie

    Hej Linn! Vill bara säga att jag älskar dina morgoninlägg-dagens pepp!

    Jag har en fråga till dig, just nu läser jag också en kurs med mycket artiklar, ska ha läst 20-30 st fram tills tentan. Jag har ganska dålig pluggstrategi när det gäller artiklar. Hur tänker du när du ska läsa in dem? Är ju ofta väldigt mycket text som egentligen kund komprimeras ned ordentligt…

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.