Sneak peek

Soraya levererade en superkänsla idag! Jag hade bestämt mig för att ta det lite lugnare, så mestadels gick jag in och ur i lösgörande övningar i lägre form. Under dessa ridpass rider jag på rakt tränsbett, det känns som en skonsam variation. I galoppen gick jag in i kravlös samling (läs: samma krav på kvickhet men jag bjuder in till en lägre form och samlar på mjuka, stora spår). Hon kändes sådär härligt trygg i sin uppgift och gav sitt allt men med harmoni och självförtroende utan det där kokande huvudet, haha.

Så då gjorde jag fyra tävlingspiruetter såsom de ligger i MSVA:n, två åt varje håll. Men jag lägger bytet på kortsidan istället för innan väggen så att hon inte ska föregå mig på tävling. Piruetterna satt och mitt leende gick från öra till öra när jag såg henne sätta sig och vända runt i speglarna. Älskade häst!

..och nu en sneak peek på vår frack. Jag blev tårögd när jag öppnade paketet. Wow. Jag visar er hela fracken och alla detaljer i nästa Youtubeklipp <3

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.