Tisdag

Hej hjärtan!
Undrar ni vart morgoninlägget var i morse? Klockan kvart i sju, när jag satt i soffan och såg på Nyhetsmorgon, skulle blogga och sminka mig dundrade 5 byggarbetare in. De ska byta våra fönster och skulle komma klockan nio… ”Men det går lika bra nu eller??” sa de när de redan stod i mitt vardagsrum, haha. De satte på någon hysterisk sport i mobilerna och klampade runt med skor och verktyg medan jag stod i badrummet och sminkade mig –> fick liksom inget mysigt utrymme att sätta mig i soffan blogga lite :))

Jag jobbade halvdag idag så nu sitter jag på tåget på väg till stallet. Som jag skrev krånglade piruetterna lite häromdagen och min egen analys är att jag blev ”för övervakande” när vi skulle rida dem som de ligger i programmet. Det måste väl många dressyrryttare känna igen sig i? Man sitter och leker med rörelser och det går utmärkt, sedan ska man göra det PRICK VID X och då spänner man sig och blir nästan övertydlig (= för hård) i sina hjälper. Så idag ska jag jogga Raya, leka med samlingen och ta med den känslan in i riktiga piruetter.

Och ikväll läsa artiklar tills ögonen går i kors :)) Det är min lilla tisdag! Ni vet väl att jag för några veckor sedan gjorde en vlogg ifrån en vanlig vardag med ”follow me around” tema? Ni kan se den HÄR om ni missat den. fullsizeoutput_107 fullsizeoutput_109
Så mysiga bilder från i förrgår! Kolla hennes blick på den första ♥

Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.