Träna ihop med sin bästis

Jag har haft den bästa dagen på länge! Ledig ifrån alla tider att passa och bara förberedelser inför morgondagens seminarium på måste-listan. Så utöver en tidig morgon i biblioteket och en kväll med kurslitteratur så har jag bara myst. Ätit långfrukost med en vän, fikat i stallet, umgåtts massa med Raya och tränat för Christian.

Dagens träning kommer jag leva på resten av veckan, herregud vad fin hon var! Efter gårdagens jogging med fokus på samling i galoppen så gjorde hon bättre piruetter än vad jag ens trodde var möjligt idag. När hon är perfekt tempererad, het och energisk utan att bli överladdad, så är fan varje sekund i sadeln på henne det bästa jag vet.

På hemvägen köpte jag nya små kristaller till min håruppsättning som passar bättre till fracken för alldeles för mycket pengar. Med vad fan; jag och min första egna dressyrhäst ska debutera MSVA ihop!! ♥ Jag hade som mål när jag köpte henne att debutera MSVA inom tre år och det kommer vi fixa. Häftigt! fullsizeoutput_17

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.