Torsdagsmorgon

Godmorgon! ♥
Hur kan det redan vara torsdag..? Vissa veckor swishar verkligen förbi! Jag har i alla fall en härlig dag framför mig! Soraya ska bara gå i skrittmaskinen idag efter några riktigt bra träningsdagar, så för mig väntar en heldag i stan.

Jag har seminarium i skolan mellan 9-12 och efter det ska jag åka in till kontoret och jobba till 17. När jag slutar tar jag första bästa vagn till Fanny som har bjudit in mig på efter-jobbet-middag, så mysigt en vanlig torsdag! Heja mysiga middagar, något glas på stan och kompishäng på vardagar.

Nu är det hög tid att läsa igenom mina anteckningar inför seminariet över kaffekopp nummer två 🙂 Ha en bra dag! fullsizeoutput_e1Älskar min smaragdgröna (fejk)pälsjacka! Från Nelly. 

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.