Fredagsmorgon

Godmorgon älsklingsstaden! Hur vackert? 
Jag har precis landat på kontoret, först av alla, så jag tänkte invänta morgonmötet med en egen kopp kaffe och snack med er.

Alltså HUR skönt med fredag. Jag ska jobba fram tills två ungefär och sedan ska jag på ett möte med min bank följt av min traditionella fredagsrunda på stan; köpa vin för kvällen, strosa i saluhallen eller någon mysig mataffär och köpa snittblommor. Jag och Felix ska bara vara hemma ikväll och eftersom vi köper all mat till vardags på nätet är det liksom en happening att mötas upp och handla fredagsmiddag ihop! Hehe. Imorgon ska vi på en festlig middag, så det känns jätteskönt att bara hänga hemma ikväll och ladda batterierna. Utöver de planerna så består min helg av plugg och häst – inte så svårt att gissa kanske.

Hoppas att ni också har en bra dag framför er <3

blogstats trackingpixel
Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title