Min trio

På väg hem, med fredagsrundans shopping i händerna, ringde jag Maja för att höra om hennes fredag. Hon skulle ut på festligheter ikväll så jag frågade om hon hann komma förbi på en drink och äta förrätten med mig och Felix vilket hon ville! Så vilken sekund som helst plingar hon på dörren och då ska vi fredagsskåla och laga toast med stuvade kantareller och parmesan <3

Ens syster och ens kärlekspartner. Det är verkligen relationer värda allt och lite till.

Trevlig fredag allihopa, imorgon bitti åker jag och tränar Raya och tar med kameran till stallet så att ni får färska träningsbilder igen 🙂IMG_2381 IMG_0989

Comments 5
 • Stella

  Bjuder du din syster på alkohol? Hur ser dina föräldrar på det? Ingen kritik egentligen, tycker väl det är lugnt för alla 17 åringar (typ) dricker ju ändå, men vore intressant att hörs för visst har du sagt att dina föräldrar hade 0 tolerans mot alkohol när du var under 18?

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Fast helt ärligt – vad har mina föräldrar med den här kvällen att göra? Maja är 17 år och jag 22, vi har vår egna, vuxna relation 🙂

   Reply

 • Stella

  Egentligen handlar det väl inte om att dom är DINA föräldrar utan mer om att dom är föräldrar till Maja som är 17, oavsett vilken person som bjöd henne på alkohol. Men tack för svar! Hur ser du själv på att bjuda Maja då? 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Inte ens reflekterat runt det.. 🙂
   Hon är 17 år nu och vi umgås som två ”unga vuxna”, inte ett barn med sin storasyster.

   Reply

 • Bella

  Ni borde ta reda på vad langa betyder Det är när man köper ut alkohol till någon under 20, alltså ger dem en påse alkohol mot pengar/gratis. Att bjuda på ett glas vin till middagen är inte olagligt och det är inte att langa.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.