Om två veckor..

..Soraya luftade galoppen lite i serierna idag 😉
Hon var hur pigg och fin som helst! Jag red igenom galoppdelen ur MSVA och var supernöjd med allt förutom två saker: hon fastnade lite i första slutan och översamlade sig och sedan blev sista bytet i serien (det ska vara fem byten i vart fjärde) i vart tredje. Helt ärligt; jag bara njuter av att vara anmäld till MSVA, klappa på min frack här hemma och få sitta upp på min egen 7-åring och rida igenom såhär svåra program på ett helt okej sätt. Jag kan liksom inte önska mig mer av varken henne eller mig <3

Om två veckor är det alltså dags. Mitt stora mål sedan den 16:e december 2014 när jag köpte Raya som då var 4 år ♥

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title