Galopp bland höstlöven

Var inte den här bilden som mamma tog igår jättefin? Jag tycker verkligen att den speglar det härliga i att träna på hösten ♥ Dessutom tycker jag att det riktigt syns hur härlig hon är att rida; aktiv, energisk, mjuk och positiv. Den är tagen ifrån uppvärmningen, här går hon i typisk jogging-form.

Idag fick hon komma ut tillsammans med sin hästkompis Diesel. Jag och Sara tränar ju massa ihop och det är så härligt att kunna rida ut tillsammans. Vi skrittade en lång bit på asfalt och sedan dundrade vi fram i galopp på en perfekt grusslinga med två rejäla uppförsbackar bland massa höstlöv. Helt galet härligt! Det är kul att Soraya och Diesel är så trygga med varandra också, vi kan galoppera sida vid sida eller precis bakom varandra utan problem. Jag tänker att det måste vara jättekul för hästarna att få röra sig så busigt och kravlöst tillsammans? Det är ju minst sagt en kontrast till deras jobb som dressyrhästar på relativt hög nivå 🙂

Comments 5
 • Charlotte

  Förstår att du gillar bilden. Härligt uppe hon är med ryggen där 🙂

  Reply

 • Anonym

  Hej! Hur har du gjort för att få henne så lugn vid uteritter? Min häst blir stressad, låst i huvet och jag får ingen som helst kommunikation med honom. Ibland sticker han dessutom och det känns inte så kul när man är i skogen. Hur hade du gjort? Vill ju ge honom uteritter, men jag har blivit rädd när han stuckit iväg i sken några gånger… 🙁

  Reply

 • Anonym

  Varför använder du snokremmen?

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Det här tränset har en speciell nosgrimma som verkar för att vara avlastande där ”de vanliga” nosgrimmorna trycker. Snokremmen sitter fast så jag kan inte göra mycket åt den – och hela syftet med den här nosgrimman är att avlasta/variera trycket – så du behöver inte vara oroad 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.