Ny vecka på ingång

Mmm vad mysigt med en söndagskväll hemma! För första gången sedan skolan drog igång i slutet på augusti har jag faktiskt en riktigt lugn och skön vecka framför mig. Utöver jobbet (50%) och stallet så har jag bara ett litteraturseminarium att plugga inför den här veckan, och att läsa in litteratur är ändå rätt lugnt och mysigt plugg. Framförallt fritt, det går att göra precis när det passar en själv 🙂

Imorgon ska Christian rida Soraya och vi har massa på jobbet så då tänker jag vara kvar i stan hela dagen. Det innebär att jag kan haka på mina vänners planer, som jag alltför ofta annars missar, och äta indisk hämtmat, dricka rödvin och snacka livet hos Lovisa med tjejerna. En måndagskväll! Mysigt, va?

Så – lite mörkare, kallare och lugnare dagar väntar. Väldigt välkommet. Men givetvis är det fullt fokus i stallet, herregud, sista hela träningsveckan innan debuten! Så tacksam för alla delar i mitt liv. IMG_4818 IMG_4841Älskar söndagskvällar hemma. 

Comment 01
  • Sandra

    Hur läser du in kurslitteraturen på ett effektivt sätt? Har precis börjat plugga på universitetet och för mig tar det EXTREMT lång tid att ta mig igenom kurslitteraturen och sedan är jag ändå orolig för att jag inte har gjort det tillräckligt nogrannt!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.