Söndagsmorgon

Godmorgon! ♥
Såhär såg alltså min lördagskväll ut – kan inte tänka mig något bättre. Jag och Felix hoppade ur taxin vid halv tre hemma inatt, man vet att man känner grymma par när parmiddagarna alltid slutar senare än kvällarna på nattklubben, hehe.

Idag är det söndag och jag måste plugga, läsa engelska artiklar, prick hela min vakna tid förutom timmarna hos Soraya. Jag får se det som bra uppvärmning, imorgon har vi nämligen ett möte med ett företag från Japan på jobbet där jag ska lyckas snacka marknadsföring. Puh. Man kan säga att helgens mys och nöjen är över för den här gången 😉

Jag och Sara ska i alla fall skritta ut hästarna tillsammans i eftermiddag, det längtar jag till! Även om det känns lätt ironiskt att åka 2,5 h spårvagn och tåg för en skritt-tur. Men Raya ger mig sitt allt – då måste jag ge mitt allt tillbaka för att hon ska få ha en så bra tillvaro som möjligt. Visar er fler träningsbilder från igår senare 🙂

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.