Bilder från min dag

Mysig plugg spot, va? Här satt jag med en kopp kaffe och mina oändliga (haha) artiklar i väntan på hovis förut 🙂
Vår sadelkammare är verkligen helt fantastisk, så rymlig och ombonad. De tidigare sadelkammare jag har haft tillgång till har bara haft (trång) plats för all utrustning, men den här är verkligen ett mysigt häng-rum. Det gör mycket!

Jag satte på kandaret under dagens joggingpass för min skull. Men vi började med att skritta ut en lång tur i duggregn med låg musik i öronen = guldkant i vardagen.

Jag och Christian har kastat om lite i veckans planering så just nu befinner jag mig på Tjörn. Vi ska rida halva passet var imorgon, och vila henne på torsdag istället, vilket innebär att det får bli tidig träning eftersom jag måste till skolan på veckans seminarium sen. Väldigt smidigt att kunna vara kvar här då och ha nära till stallet imorgon bitti! 🙂

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.