Tisdagsplaner

Godmorgon! ♥
Jag är helt skakig efter att ha sett nyhetssändningarna om pappan som kastade ut sin 1-åriga dotter över ett staket 15 meter ner på betong. Jag måste se om Kalla fakta ikväll. Mitt hjärta vred sig fan ut och in när de klippte in mammans förhör..

Utöver det så är det tisdag idag och jag har en rätt lugn dag framför mig! Jag ska snart åka till jobbet och jobba fram till cirka två. När jag slutar ska jag åka raka vägen ut till stallet och min hovslagare. Soraya ska skos fram och eventuellt kortas av lite bak inför tävlingen nästa vecka. Efter det ska jag jogga henne ett lättare pass.

Snacka om att vardags- och höstlunken är igång nu. Det är svinkallt och mörkt på morgnar och kvällar och alla är verkligen inne i sina rutiner. I like! Hörs från stallet senare <3fullsizeoutput_cb

Comments 3
 • felicia

  Hej! Tips är att lyssna på rättegångspodden om fallet, lättare att göra ”på språng” och de ger en bra bild av både mammans och pappans samt poliseras förhör. Sen kan man kolla på sista delen av kalla fakta när de pratar om drogerna för då har de rörliga bilder och intervjuer!

  Tack för en inspirerande blogg! Älskar att starta dagen med att ta del av din energi 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Tack för tipset!! 🙂

   Reply

  • Mika

   Kan också rekommendera rättegångspodden! Lyssande på det här fallet (2 delar) idag i bilen, väldigt bra sammanställt (som vanligt). Har riktigt svårt att känna någon som helst sympati för pappan ärligt talat.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.