Min kväll

Soraya var jättefin idag igen, vilken lättnad! Hon känns lite matt och känslig, och jag pratade med min hovslagare om det idag som sa att många klagat på extra mycket pälssättning och känsliga/trötta hästar i år. Känner ni också igen det? Oavsett vad är hon full med motivation i träningen och jag vågar äntligen ladda upp fullt ut inför fredag utan att noja. Lite trist då hela förra veckans uppladdning istället gick åt till oro och dåliga träningspass. Men men, det är levande djur vi håller på med.

Vid sex var jag tillbaka i stan och gick mellan alla vackra lägenhetshus med Beyoncé i lurarna och fick upp detta i mobilen:

 unnamed (kopia)

Jag och Anna skulle gå igenom morgondagens seminariefrågor och valde att göra det på Kafé Magasinet, som är ett riktigt guldkorn i Göteborg, över varsitt (varsina) glas vin. Äeeeh så trevligt.

När vi var nöjda med agendan drämde vi igen lap top’sen och snackade psykologi och kärlek tills det var dags att promenera åt varsitt håll till varsin lägenhet. Och så var min måndag till ända! Nu ska jag slänga ihop en sen middag, snacka lite med Felix och sedan sova. Imorgon ringer alarmet tiiiidigt för morgonträning med Raya och Christian :) Mysigt ställe va? ♥♥

blogstats trackingpixel
Comment 01
  • Kajsa

    Min ponny satte massor med päls för över en månad sedan. Hon blev väldigt matt men det har verkligen vänt när vi klippte henne och nu känns hon tillfreds igen :)

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title