Let’s do this

Hej på er! ♥
I morse var jag och morgontränade och det gick…sådär. När jag gick och muttrade i sadelkammaren påminde Christian mig om att jag alltid inför tävling anser att allt går åt helvete och sedan brukar det inte bli så ändå – hehe, så jag tar med mig det.

Jag har precis kommit hem från skolan och litteraturseminariet som gick bra (obeskrivligt mycket lättare än MSVA ska ni veta, haha!) och nu har jag bänkat mig i soffan med glass, starkt kaffe och plugg. Målet är att bli klar med inlämningen som ska in på fredag idag eftersom jag jobbar både imorgon och på torsdag. Så mina tisdagsplaner är: att sitta på prick samma ställe tills ungefär 23 ikväll och plugga. Så nu kändes förhoppningsvis er kväll bättre :)) Nä, men jag kikar säkert in här i någon paus sen och skriver lite mer om fredagens debut. Jag borde visa er programmet och skriva lite vad som känns bäst och svårast med det? Eller hur? Fixar det sen eller imorgon <3

blogstats trackingpixel
Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title