Onsdagsmorgon

Godmorgon!
Jag har precis satt mig på kontoret och har en riktigt skön onsdag framför mig! Jag blev klar med veckans plugg igår så idag kan jag enbart fokusera på jobb och sedan känna mig helt ledig när jag åker till Soraya i eftermiddag! Så skönt. Soraya ska få vila idag, så jag tänkte bara pyssla om henne och börja packa och fixa inför tävlingen. Jag kommer komma sent till stallet efter jobbet imorgon, så då är det skönt att bara ha ridningen att tänka på. Ni vet hur det är, att pussla in hästar och tävlingshelger i vardagen :)

Jag föredrar LÄTT att hetsplugga, fixa i ordning tidigt i veckan och jobba av allt man har så att tävlingsdagen/helgen är helt ledig. Det känns super att starta på eftermiddagen på fredag också. Men innan dess är det onsdag och torsdag – fokus på jobb! :) Hoppas att ni har en bra dag framför er <3IMG_8265Ebba, jag, Raya och Fanny på en tävling i april! Denna gången följer Christian och Anna med mig. ♥

blogstats trackingpixel
Comments 2
  • Emma

    Alltså WOW. Det spelar ingen roll hur opeppad man känner sig inför att traggla offentlig rätt hela dagen, kikar man in på din blogg får man en sån jäkla fightingspirit att man blir taggad! Tack för att du har den absolut bästa bloggen, och tack för alla år som du peppat mig genom dina inlägg – från högstadietiden till universitetstiden.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title