It’s for real

Jag ska strax åka mot kontoret och med mig har jag…handväskan och en frack. IT’S FOR REAL. När jag slutar i eftermiddag åker jag ut till Soraya och fixar inför tävlingen, sedan stannar jag kvar på Tjörn och imorgon åker jag med Anna, som varit med mig med Raya från start, och Christian som tagit oss till MSVA från 56% i LA till Falkenberg. Vilken upplevelse det ska bli att styra in på banan i världens finaste frack och få visa våra piruetter. ♥

Min uppdatering har varit sämst den här veckan – men jag har haft ett sånt extremt pussel med skola, Raya och jobb. Jag skriver mer ikväll och i helgen lär jag uppdatera er rejält med tankar efter MSVA-debuten 😉

blogstats trackingpixel
Comments 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title