Inget kan mätas med det här

Vi gjorde det! När jag kollade på ett ekipage i början av startfältet för att se programmet blev jag lätt illa till mods – det är så svårt. Så många rörelser som kommer tätt inpå varandra och minimal tid att förbereda sig inför nästa rörelse. Jag tycker alltid tävlingsbanorna ser så extremt trånga ut och dessutom blev jag nervös för att det var start utanför banan. Det innebär att man rider utanför staketet fram tills startsignal och då galopperar man in på banan. Puh. 

Men som alltid kan jag hålla Raya i hoven och hon håller mig i handen. Tillsammans med Anna och Christian fick vi till en riktigt bra framridning och jag kände mig helt lugn (och lycklig) när jag travade in på banan. Soraya är modig och vill, jag kan verkligen lita på henne.

Vi gjorde ett travprogram över förväntan med massor av 7:or och till och med någon 7,5:a – så kul!! Sedan hade vi dyra missar i galopprogrammet. I första slutan blev det trassel och inför vänsterpiruetten bytte hon bak i ingången, sedan rättade hon sig och gjorde en bra piruett med det kostade förstås. I serien visade vi både i vart fjärde, femte och tredje (pust, haha), men men det visste jag sedan innan skulle bli svårt.

Trots alla de där missarna på koefficient-delar så fick vi 61,4% och Raya belönades med 7:or på gångarter. En 7:a i piruetten och två domare höll oss på över 62%. SÅ NÖJD! 7 år gammal med en ryttare som ridit dressyr i 2,5 år på ryggen – vad mer skulle jag kunna önska av oss? 

blogstats trackingpixel
Comments 20

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title