Raya min Raya

IMG_7046

En bild ifrån vår första start, februari 2015, 63% i LB. ♥
Okej hörrni, idag får ni lova att hålla tummarna för oss. OM vi kommer känna oss gröna och trevande på framridningen bland de andra ekipagen i eftermiddag… :’)

Mitt stora mål när jag köpte Soraya på vintern som 4-åring var att debutera MSVA inom tre år. Ett ganska tufft mål med den lilla (läs: obefintliga) erfarenheten vi båda hade. Men idag, lite mer än 2,5 år senare, är det dags! Jag blir pirrig bara av tanken på att få rida in i frack på min Raya. Dessutom känns det ännu roligare när både Anna, som har varit med sedan dag ett och besiktigade Raya, och Christian som tagit oss hit, är med.

Det faktiska målet med starten är att få känna på klassen inför vinterträningen, men givetvis vill jag kunna visa upp oss så bra som möjligt och få bra poäng där jag vet att vi kan göra bra ifrån oss. Medan andra delar (som serien) har jag överseende med om det trasslar på banan. Vi är nybörjare. Så jag känner mig faktiskt bara 1. glad och 2. lugn.

Håll tummarna <3

blogstats trackingpixel
Comments 11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title