Motiverad till tusen

Min spot at the moment. Jag och Felix ska strax laga lördagsmiddag, men just nu sitter jag i sängen och kollar på inspirerande dressyrklipp på youtube. Jag kan nästan inte ta in att vi startade MSVA igår med så många fina poäng emellan nybörjarmissarna? Vår första start i år var i Kungsbacka, jag minns att vi fick 5 och 5,5:or i travprogrammet i MSV:C. Tveksam takt, bristande bärighet och så vidare. Det var i mars 2017. I oktober 2017 får vi massor med 7:or i vårt travprogram i MSVA?!

Jag tror med handen på hjärtat att det här är första gången jag känner mig riktigt sådär genuint nöjd och glad över mig och Raya. Det kanske låter hårt, men jag tror att den stora anledningen bakom att vi tagit oss från LB till MSVA på drygt två år från NOLL erfarenhet är min envisa strävan. Jag har aldrig velat stanna på vägen och marinera mig i nöjdhet. Istället har jag fäst blicken på de ekipage som inspirerat mig, iakttagit dem, frågat dem och sedan gjort allt i min jävla makt för att utvecklas.

Nu har vi en hel vinter att befästa, stärka och finlira. Jag vill åka till Malin Rinné som jag haft lite kontakt med och träna. Hon rider ju GP på Sorayas pappa. Jag vill träna hårt och bevara Rayas enorma vilja och kämparglöd. Jag vill vara aktuell för en plats i lag-SM nästa år. Ni fattar – min motivation kokar men blandas för första gången upp med känslan av att vara riktigt riktigt nöjd och glad.

blogstats trackingpixel
Comments 6
 • Klara

  Och du är så jäkla värd det!! Fortsätt kämpa och du kommer nå precis de mål du vill. För folk borde avundas ditt driv, engagemang och förmåga att skapa vägar som för många av oss andra dödliga får förbli drömmar. Du är en av oss på alla sätt och vis, men du jobbar hårdare, kämpar och lyckas med så mycket eftersom du lägger ner så mycket jobb. För att du är du! Du är inspiration! Lycka till och fortsätt som du gör 😀

  Reply

 • Erika

  Det är som om du inte har blod i dina ådror, utan rent driv! Ditt jävlaranamma, din ambitionsförmåga, din målmedvetenhet – wow säger jag bara!

  Jag är så tacksam för den inspiration jag får av att läsa dina ord varje dag! <3 Lika tacksam är jag också för den familiära känsla du förmedlar; du är inte bara en förebild för oss läsare, du känns också som en mycket god vän. Hoppas du får en underbar kväll, kram!

  Reply

 • Birgitta

  Jag är övertygad om att det är ditt smarta koncept och upplägg med Christian som är nyckeln till er framgång.

  Hade du, likt många hobbyryttare, tränat en gång i veckan för honom hade du inte kommit där du är idag- inte så här snabbt i alla fall.

  Sedan fattar jag att alla inte har råd att ta så mycket hjälp men om man KAN så är det en stor skillnad för utvecklingen att få hjälp 2-3 gånger i veckan mot 1.

  Jag tränar en gång i veckan och sedan rider min tränare min häst en gång i veckan.

  Det kostar väldigt mycket men är sååå värt det just av skälen jag angav ovan.

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   Ofta går det också att jobba av träningar i stall :) Vägar finns det alltid om viljan och ambitionen är tillräcklig.

   Reply

   • Birgitta

    Instämmer. Jag jobbade själv av många träningar genom stallarbete hos en tidigare tränare.
    Har också jobbat extra på en ridskola i fler år än jag kan räkna.
    Men alla orkar/ vill/ hinner inte och det är inte heller alltid möjligt av olika skäl men absolut en väg att prova om man är intresserad.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title