Min morgon

IMG_1765

Jag har suttit på samma plats i soffan sedan halv nio i morse. Så jäkla skönt. Ätit gröt, druckit mängder av kaffe, kramats med Felix, lyssnat på olika intervjuer i Nyhetsmorgon, scrollat runt på hemnet och på inredningssidor. MYS.

Om en stund ska jag strukturera upp veckan som kommer i kalendern och börja plugga. I eftermiddag blir det ett break för en promenad i höstvädret med Nattis och Elvira följt av fika i någons lägenhet efteråt. Hur gosiga söndagsplaner? Soraya vilar och går i skrittmaskinen idag, och även om jag saknar henne de dagarna så är det otroligt skönt att kunna vara kvar i stan en hel dag. Tänk er att det tar mig 2,5 h till stallet tur och retur – ni förstår ju hur långa mina dagar känns när jag inte åker ut dit… Hehe. För er som undrar så är jag där 5-6 dagar i veckan.

Ha en jättebra söndag ♥

blogstats trackingpixel
Comments 5
 • Emma

  Hej världens bästa Linn! Skulle gärna vilja önska ett inlägg med lite ”planeringstips”. Det känns som att du om nån sitter inne på massa bra knep för att få en mer planerad och strukturerad vardag? Kram och njut av din härliga söndag! <3

  Reply

 • M.

  Åandra sidan ”sparar du in” restiden på att inte behöva göra något annat än att rida din häst när du är i stallet…

  Reply

 • S.

  Kommer det någon film eller bilder från debuten? 😀

  Reply

 • Kajsa

  Hej, skulle tycka det var intressant om du kunde skriva lite om dina tankar kring #metoo och det den simtränaren i Göteborg gjort mot sina elever som kom ut nu i veckan :)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title