Skogsmulle

Att komma ut i naturen med utkik över två (älskade) hästöron och dundra fram i galopp tillsammans med sin häst som man litar på till 110% är oslagbart. VAD i världen skulle kunna mäta sig med det här en måndagseftermiddag? Inte en sväng på NK, lyxig cappuccino, shopping eller dyr restaurangmat i alla fall. Fysatan vad tacksam jag är för att jag har hållit kvar i hästarna genom tonåren och ut i vuxenvärlden. Tänk vad sjukt att jag för ganska exakt två år sedan ville skicka iväg Soraya på tillridning för att jag i princip var rädd för att rida henne…. Kan knappt minnas hur det var.

Jag fick ju en syrlig kommentar om att jag använder Soraya som ”en leksak” och inte inser hennes värde häromdagen när jag red barbacka. Inte är det lätt att få alla nöjda – först hårt kritiserad för att träna för mycket, sedan når jag målet MSVA och då är jag slarvig och vårdslös som rider ut på min värdefulla häst 😉 På tala om tävlingen, jag har fått så många frågor om det kommer film och mer bilder.

I’m sorry. Det är ju helt sjukt att bara ha en mobilbild ifrån debuten i MSVA, och den fick ni tack vare Christian som nöjt läste upp domarkommentarer och sa ”vi måste väl ta en bild?!” – han har koll 😉 Eftersom det var Christian och Anna (vår veterinär) som var med så ville jag bara att vi skulle hjälpas åt, att de skulle se allt och att vi skulle kunna snacka. Inte hålla på att instruera med massa kameror.

Men förhoppningsvis har vi en start till i fracken i år – då lovar jag massor med material 🙂

Comments 5
 • Alexandra

  Vilken fantastisk utveckling ni har gjort. Varje gång mitt sto (har haft henne i drygt två år) blir överhettad och jag känner att hon kommer explodera brukar jag tänka på att ni har också haft era jobbiga perioder. Det är liten tröst när det känns jobbigt 🙂
  Att du rider barbacka är det som är så grymt med dig! Fortsätt så! 😉

  Reply

 • Evelina

  Att folk ens gå igång på att du väljer att rida barbacka känns lite galet. Jag känner mest att det är dem som sitter dag in och ut och nöter runt i ett ridhus med inspäningar. Är inget fel med att verken rida barbacka eller rida ut, låt hästen vara häst! Du uppnår ju dina mål ändå. Kul att du tog upp detta med barbacka, ska faktiskt rida barbacka imorgon på min häst 😉

  Reply

 • katti

  Det är ju precis det du gör! Du ser värdet i din häst och låter henne få vara häst. Fortsätt på denna bana och att inspirera oss andra med det du delar med dig av.

  Reply

 • Linn

  Vilka förhållanden kommer du från om du tycker att det är lyxigt med cappuccino?

  Reply

 • Emilia

  Härligt att hon är så trygg på uteritt. Har hon alltid varit det eller har ni tränat på något speciellt sätt?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.