Tisdag

Hej ifrån ett hörn i skolan!
Jag hade seminarium i morse i skolan som blev klart redan vid halv elva, så sedan dess har jag passat på att skriva på min hemtenta. Klockan 13-17 jobbar jag på kontoret idag, så det var perfekt med lite pluggtid innan. Soraya har ju som ni vet en lugnare vecka så jag är bara där varannan dag denna vecka för att få ihop hemtentan bredvid jobbet. Pussel pussel. 

När jag slutar i eftermiddag kommer min stallkompis (och numera mer än så, vän!) Sara in till stan. Jag har lovat att hjälpa henne fixa med en film på hennes häst så det ska vi pyssla med på något av mina favoritställen i stan. Min förhoppning är att hon inte ska köra bil så att vi kan ta två stopp: 1. kaffe på Franska Bistron 2. rödvin på Kafé Magasinet.

BRA tisdagsplaner ändå! Även om jag alltid saknar ihjäl mig efter Soraya dessa dagar.

Comment 01
  • Rebecca

    Hej Linn,
    Älskar din blogg, dig och Soraya. Riktig inspirationskälla! Skulle vara så kul om du kunde visa lite outfits på både Soraya och dig(både stall och vardags). Dock vet jag att livet som student och kombinationen med häst (sitter i samma sits) inte alltid är det lättaste så tiden för detta kanske inte finns just nu. Men en liten önskan till framtiden kanske.
    Stor kram!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.