Veckodagar som fyller livet

Onsdag! Jag ska strax åka mot skolan för att gå på ett handledarmöte inför hemtentan. Det minns jag att jag tyckte var såå märkligt när jag började studera på universitetet; sitta mitt emot läraren i ett mötesrum och bolla idéer runt sin inlämning. Det var helt klart mer formellt än att räcka upp handen och gapa namnet i klassrummet som på gymnasiet 😉

Efter det så åker jag till kontoret och i eftermiddag när jag slutar måste jag djupdyka i plugget igen. Inte så sprudlande dagar.. Påtala om ens vardagar, som utgör livet, så tänkte jag på förra veckan när MSVA-debuten väntade och hur den veckan kändes jämfört med ”alla andra”. Mina veckodagar brukar slukas upp. Är det redan onsdag? Vad har jag ens gjort? Men förra veckan fick varje dag min fulla närvaro, på något vis. Jag planerade så otroligt noga inför fredagens tävling men ville samtidigt inte stressa runt med allt annat så jag var verkligen i det jag gjorde och hade samtidigt full koll på nästa grej hela tiden.

Jag ska nog försöka tänka lite mer så om mina vardagar. Stanna i alla olika delar i dem lite mer och inte bara jäkta igenom dem. Okej, det var onsdagens tanke. Ha en bra dag! <3IMG_6828

Comments 4
 • Agnes Åberg

  ”Jag-håller-på-att-bli-galen” möten hade jag ofta under gymnasiet, haha! Gick på en ganska liten skola och hade bra relation med min coach, och fler lärare. Så himla härlig stämning. Tyckte det var bra att kunna sitta ner, gå igenom och se hur jag skulle nå högsta betyg i det ämnet. Sedan är det nog skillnad mot universitetet, lite mer formellt där skulle jag gissa? Min skola var lite mer som hemma från hemma, men inspirerande och bra stöttning samt hjälp med målsättning för att lyckas. 🙂

  Reply

 • Manda Stillnert

  Tyckte nu inför första hemtentan att de var en aning pinsamt att sitta ned med seminarieledaren och diskutera utkastet. Men de gick ju bra ändå även om jag fick hård kritik 😉

  Reply

 • Elin

  Hur tänker du om din planering spricker och något helt oförutsett händer? Blir det inte jobbigt då om man planerat så i detalj? Vore kul att höra dina tankar kring det 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.