Vintern runt hörnet

Ösregn, höstlöv och utsikten ifrån universitetet där jag satt och förberedde mig inför handledarmötet i förmiddags. 

Just nu går nästan alla vardagskvällar åt till plugg för min del och jag känner mig så fruktansvärt skoltrött. Men samtidigt älskar jag den här tiden på året; mörket och höstvädret ger mig en så mycket mer harmonisk känsla än vad sommarhalvåret gör. Många hajar till när jag säger det; men det är 110% sant, jag väljer oktober framför juli utan att tveka – men jag vill gärna ha båda förstås. Det är ju det bästa med vårt land: årstiderna och kontrasterna.

Dessutom har jag faktiskt en jättebra vinter framför mig, inte alls lika kämpig som mina tidigare år på universitetet, utan ett betydligt friare schema med ett självständigt projektarbete väntar. Men mest ser jag SÅÅÅ mycket fram emot vinterträningen med Raya. Just nu står vi mitt emellan på tävlingsfronten; tävla om rosetter i MSVB eller göra dåliga resultat i MSVA. Jag vill bara in i ridhuset med ulltäcken över rumpan under uppvärmningen, Christian i mitten och hårdträning mot att kunna gå ut och faktiskt tävla i MSVA 2018. Serierna är det tekniska vi måste hitta rätt i men annars handlar det nog mest om att stärka, bygga, sammansvetsa och finlira. HUR kul?

Comment 01
  • Anna

    Hej Linn!
    Älskar din blogg och tycker du är superklok. Har därför en fråga till dig. Har nyss flyttat till ett lite mindre stall där endast jag och stallets ägare står. Nu har jag dock märkt att hon som har stallet har massa åsikter om hur hästar bör skötas på bästa sätt osv. Själv har hon mycket problem med sina hästar där en nästan är oridbar. Jag är van att man sköter sin egna häst utifrån hur man känner den och vad man tror den mår bäst av (om inte en häst far illa det vill säga). Men hon kommenterar det foder jag väljer, vilket täcke hur jag mockar osv. Vad ska jag göra?

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.