Torsdagskväll

Hej hjärtan! ♥
Det är lite som fredagskväll för mig ikväll, för imorgon har jag inte en enda tid att passa! Tentan lurar runt hörnet så jag har planerat min vecka för att kunna ta en hel dag hemma. Jag känner mig faktiskt riktigt efter inför den här tentan vilket är en av mina hat-känslor. Sorayas MSVA-debut stod i fokus (förstås!) och jobbets tider måste givetvis prioriteras framför plugg. Men jag hoppas på att kunna förändra den känslan under morgondagen…

Felix kom nyss hem från ett sent jobbevent och nu spelar vi fredagsmys-listan på Spotify, dricker kaffe alldeles för sent och pysslar på varsina håll. På spårvagnen hem från jobbet förut skrev jag en lista på saker jag behöver/vill ha kopplade till ridningen, fick en chock när jag räknade ut vad mina ”bra att ha saker” skulle kosta. Dessutom sååå tråkiga köp:

– Ridbyxor med hög midja och flera knappar (ser bäst ut till fracken).
– Ett par rundsydda tyglar till till kandaret (jag har bara ett par nu).
– Dubbla 4-par Eskadronpaddar korta
– Vinklad stång till kandaret från Sprenger

Landar på cirka 6300 kronor. Vad är det för jävla sport vi sysslar med? :)))

Okej, det var allt jag hade att säga för denna torsdagskvällen – hörs imorgon! ♥IMG_3060

Comment 01
  • Elin

    Känner igen det där med tråkiga inköp med dyra prislappar, helt värdelöst känns det ibland! Jag kan motivera mina köp med att jag behöver det pga jobbar ju med hästar liksom men ändåååå. Vissa saker är så tråkiga att köpa till dyra prislappar…

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.