Fredag

F R E D A G ♥
Jag sitter och skriver på min hemtenta med tända ljus, kaffe och choklad – helt okej tillvaro! Jag har en superhärlig helg framför mig trots berg av plugg. Mina planer är att gå upp tidigt och plugga undan för att sedan ha kvällarna fria.

Idag är det 110% fokus på att skriva klart de 11 sidor som ska lämnas in på tisdag, för att ha lördag och söndag att finslipa texten och referenserna. På måndag och tisdag jobbar jag nämligen. Men ett litet break under dagen ska jag ta för att köpa snittblommor, gå en sväng på systemet och handla middag. Senare ikväll kommer nämligen Maja hit, Felix ska ut med sina vänner ikväll så jag bjöd hem Maja på systermys. Vi ska laga tryffel- och kantarellrisotto och bara mysa hemma i lägenheten.

Imorgon väntar festligheter med tjejerna på kvällen, det är ju ändå Halloweenhelgen, så jag har verkligen anledningar att plugga fokuserat så att jag hinner med allt roligt också. Lite senare kommer ett inlägg upp med en analys efter MSVA-debuten och vad vi måste träna på inför nästa start (25:e november).

Ha en fin dag!! fullsizeoutput_118 fullsizeoutput_119

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.