eftermiddag i ridhuset

fullsizeoutput_12b fullsizeoutput_135 fullsizeoutput_134 fullsizeoutput_133 fullsizeoutput_132

Äntligen lindade ben, ridhuset och fokus igen! Jag har saknat ihjäl mig efter det den här veckan när Raya har fått chilla. Hon fick först lång tid på sig att jogga igenom kroppen och hon verkade lika nöjd som jag att vara tillbaka i träning. Fullt med energi och trots en veckas mer eller mindre vila (uteritter och jogging) så var hon mjuk som en gummiboll.

Efter värmningen tog vi genast tag i vår lista över det vi behöver träna på inför nästa MSVA-start (inlägget om det hittar ni längre ner!). Jag träningsred bara i ungefär 15 minuter, lite mjukstart, men ändå så kul att köra igång igen.

Byten efter samling tränade vi såhär;
Jag red upp på kvartslinjen, samlade och gjorde en stor, halv arbetspiruett till medellinjen. Där rakriktade jag, red 3-4 galoppsprång med framåtgripande tänk och la ett byte. Bra övning för att träna på kvalitén på bytena efter piruetter tror jag! Dessutom red jag många linjer med samlad skritt.

Nu ska jag sätta mig med kalendern och pussla ihop nästa vecka och skicka önskemål med träningstider till Christian.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.