Söndagsmorgon

Vilken härlig helg jag har haft! ♥
..och den är inte slut än – godmorgon söndag! Jag sitter och pluggar och planerar att vara klar runt klockan tolv. Då åker jag ut till stallet och mamma ska följa med = nya bilder! Det är strålande sol ute nu så jag hoppas att vi kan få till lite fina höstbilder att visa er. Ni anar inte hur långhårig Soraya har blivit i år!! Jag har ju aldrig behövt klippa henne då hon får så extremt lite päls, men i år är det på gränsen att behöva klippas… Jag tror att Soraya kommer känna att det är integritetsövertramp att bli klippt och ha starka åsikter om det – med tanke på att man måste fråga ödmjukast om lov innan man borstar henne under magen – så jag drar mig lite för den diskussionen med henne 😉

Igår kväll åt jag trerätters med tjejerna följt av en pangutgång på Push. Bara av att gå upp i Push’s upplysta discotrappa gör mig typ pirrig för att vi har haft sååå många roliga kvällar där.
..men man kommer ju också ihåg gångerna man blev nekad på grund av för liten och stod där och tjatade på vakterna och såg alla andra gå upp i discotrappan :))) Hehe.

..och vilken jäkla lyx att gå ut den natten klockan ställs om till vintertid! Klockan gick från 02:59 till 02:00, tack för den timmen! Så idag vaknade jag pigg vid nio trots att klockan egentligen är tio. Nu ska jag sätta fart på den här söndagen – hörs med nya bilder sen <3

Comments 2
  • Evelina

    Min häst är likadan när det kommer till att borsta under magen och på sidan av magen. Var hemskt att klippa henne för två år sedan, förra året klarade jag mig precis men ska snart klippa henne igen. Längtar inte om man säger så… 😉

    Reply

  • Catrin

    Hej! Har ett fuxsto som är hemskt att borsta men som vid klippning tycker det är helt ok… Trodde jag aldrig innan jag provat klippa henne så man vet aldrig 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.