Min perfekta morgon

Åh vad härligt att vara igång med träningen igen!
Jag värmde Soraya och när Christian kom satt han upp en stund före mig. Det är en sån trygghet att dela detta med någon som är så otroligt mycket mer kunnig och skicklig än mig. Vi är alltid två om att diskutera, känna efter, utveckla och utvärdera.

Soraya är pigg och inte direkt ”i ramen” efter sin vilovecka. Jag tror Christian blir mer stressad än mig när hon byter åt alla håll och kanter och svajar på linjerna – jag vet att she’ll be back medan Christian nog känner ”är det verkligen nödvändigt med så många uteritter på rad?” 😉

blogstats trackingpixel
Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menu Title