Min perfekta morgon

Åh vad härligt att vara igång med träningen igen!
Jag värmde Soraya och när Christian kom satt han upp en stund före mig. Det är en sån trygghet att dela detta med någon som är så otroligt mycket mer kunnig och skicklig än mig. Vi är alltid två om att diskutera, känna efter, utveckla och utvärdera.

Soraya är pigg och inte direkt ”i ramen” efter sin vilovecka. Jag tror Christian blir mer stressad än mig när hon byter åt alla håll och kanter och svajar på linjerna – jag vet att she’ll be back medan Christian nog känner ”är det verkligen nödvändigt med så många uteritter på rad?” 😉

Comments 5
 • Ida

  Linn! Du borde minska storleken på över- eller undermenyn, alternativt minska storleken på dina bilder. En bild får inte plats på skärmen utan man måste scrolla lite för att se hela vilket gör det jobbigt att läsa.

  Reply

 • Malin

  Håller med kommentaren ovan angående bild-storleken. När man läser från telefonen ser allt bra ut men på datorn blir bloggen ihoptryckt av menyerna över och under så man ser 1/3 av bilderna i taget. Detta gör att jag sällan läser din blogg från datorn.

  Reply

 • Erika

  Hon ser så fin ut i pälsen, lagom mycket! Min häst är en pälsboll redan

  Hur hög är hon? 🙂

  Reply

  • www.linnolsson.se Post author

   I Rayas mått mätt är hon också en pälsboll nu 😉 Hon har aldrig fått såhär mycket päls tidigare… Hon är 170cm!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.