Morgonträning på agendan

Godmorgon! ♥
Jag är på väg till stallet. Vid det här laget vet ni hur mycket jag älskar mina morgonträningar! Just nu dricker jag kaffe på tåget och funderar på vad jag ska fokusera på under dagens pass. Jag ska inte träna för Christian men han kommer säkert rida någon häst samtidigt som mig – och då kommer vi knappast undan 😉 Rätt vad det är så har han en skrittpaus, har sett en slarvig galoppfattning och skäller på oss, haha.

Efter träningen åker jag till jobbet och i eftermiddag när jag slutar så är det som fredag för mig! Imorgon är jag ledig och åker till Stockholm! Jag ska umgås med Amanda, som pluggar juridik där, och som jag inte har träffat sedan i somras! Det ska bli såå kul med en helt ledig kompishelg, snacka om kontrast i vardagen.

Ha en fin torsdag <3IMG_5708

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.