Mot Göteborg

GISSA hur välbehövlig min cappuccino (med extra styrka) som jag precis hällde i mig var efter denna helgen? 😉
Vi har verkligen haft en så perfekt helg; helt kravlös och bara kul. Om nackdelen med att ha vänner som bor långt ifrån en är saknaden och att man inte är så ”mitt i varandras vardag” så är helt klart fördelen att det blir minisemester när man väl ses ♥

Jag har dessutom en jätteskön vecka framför mig helt utan plugg. Så det känns nästan mysigt att ta upp kalendern strax och strukturera upp dagarna. Jag saknar ihjäl mig efter Felix och Raya, så att kliva innanför dörren till vårt hem sen och imorgon ge den bästa mulen jag vet oändligt med pussar gör också att tågresan känns plättlätt. Även om huvudet känns allt annat än plättlätt efter nattens pangutgång, haha.

Hoppas att ni mår bra <3

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.