Suck

Som sagt så har inte rakapparaten behövts sedan jag köpte Soraya och den verkar ha trott att pensionen var inne…. Den startade tyvärr inte så nu är jag på väg hem från stallet – med en lurvig Soraya i boxen. Suck! Jag såg dock att jag inte kommer komma med till tävlingen i helgen så då är det inte så brådis.

Med handen på hjärtat känns det inte så lite skönt att åka hem till Felix, en färdig middag och en kväll i soffan istället för att raka en lättkränkt lady hela kvällen, haha. Jag har varit sååå trött hela dagen, så mitt tålamod hade kanske inte varit på topp ändå.

Hur fantastiska bilder? Snacka om definitionen höst. Det var sådär krispigt i luften och solen gick ner redan vid halv fyra. Soraya kändes trött i kroppen under ridpasset, och jag har bestämt mig för att försöka få till en tidigare tid hos Anna (vår veterinär). Hon är inte helt sig själv i träningen, hon som alltid ger allt och lite till känns matt och behöver mer stöttning, och jag klarar bara inte att pusha henne utan att veta att hon mår 110% bra. Så jag backar hem lite och kollar upp henne innan vi tränar vidare.

..jag måste bara visa er det här också! Jag öppnade skåpet för att ta lite sockerbitar och såg att Christians hästar har fått Redken-schampoo!! Haha. Soraya lär också vilja ha det nu, undra vilken serie hon vill ha? Jag får väl köpa Ica-schampoo till mig och gå till NK och shoppa Redken till henne. 😉
#dressyrhästlivet

Comments 6
 • Hanna2

  Det är så fånigt att märka ord men jag är alldeles säker på att det inte är en RAKapparat och att du tänkt RAKA henne 😛 utan man klipper en häst med en klippmaskin. Att raka är att med ett vasst blad (rakblad) skära av hår precis intill huden, hästar klipper man med 3 eller 5 mm kvar liksom? Förutom vid ledbehandlingar osv, då rakar man, men det är ju inte det du ska göra 🙂
  Spännande se hur hennes färg blir klippt!

  Reply

 • Sanna

  Åh, så störigt när man planerat. Men gläd dig åt att du slapp söndervibrerad arm och småhår innanför ALLA kläder, i alla fall ikväll. 🙂

  Reply

 • JenniferDressage.se

  Kör med såpa jag, funkar super även på vita ben och är både billigt och bra för miljön 😀

  Reply

 • Birgitta

  Skrattade gott åt kommentaren ovan för här är en ordmärkare till .

  Det är nog bara ordet SNOKREM som ger mig värre rysningar än när folk säger att de RAKAR hästen- i min värld KLIPPER man!

  Reply

  • M

   Haha håller med, hade skrivit det i min kommentar men raderade det för det lät så småligt och jag vet att många säger raka. Men nej, rakad vill nog Raya definitivt inte bli för då kommer hon bli en svensk nakenhäst. 😉
   Om du måste köpa ny maskin kan jag rekommendera Moser Avalon, den är jättebra, tyst och KLIPPER snyggt.

   Reply

 • Anna

  Surt när det inte blir som planerat!
  Ang Redken schampo så kostar det ungefär lika mycket per liter som tex K9 hästschampo. Dock tycker jag K9 är dyrt och håller mig till billigare varianter 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.