Omplanerad vecka

Det enda som går i mina tankar nu är lånelöften, budgivningar och romantiska lägenheter, haha. Vi har hittat en sån pärla så ni anar inte. Jag kommer vara svartsjuk för resten av mitt liv på den personen som får den om det inte blir vi 😉

Men till något annat. Jag och Soraya får åka till Anna redan på torsdag, det känns så himla skönt! Hon ska gås igenom som hon gör varje vinter, men lite tidigare i år eftersom jag tycker att hon känns trött i kroppen. Oavsett vad så kommer hon få ta det lite lugnare runt min och Felix vintersemester, så det passar bra in att kolla henne nu (vi åker om bara ett par veckor). Hon brukar alltid få kiropraktik och laser i samband med vetcheckarna, så även om allt ser bra ut så är det en givande att ge i samband med vila efter en tuff träningsperiod.

Det kändes onödigt att planera in hårdträning med Christian idag och imorgon, så istället ombokade jag det och red ut en lång sväng idag. Sedan ska jag jogga henne inför torsdagens check. En lite omplanerad, lugnare vecka helt enkelt. IMG_1175

Comments 8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.