Tisdagsmorgon

Godmorgon!
Igår var en riktig skitdag för mig, ni vet när man nästan får tårar i ögonen av att tjejen i kassan på Pressbyrån pratar med snäll röst? Haha.. Men livet med Felix vände även gårdagen till en bra kväll. När jag kom hem stod det en vacker blombukett från honom på bordet och när han kom hem så bokade vi…vår första lägenhetsvisning! På söndag ska vi kolla på en romantisk pärla mitt i innerstans mysigaste område. Ihhhh, så pirrigt!

Jag har såklart redan börjat fundera på var spegeln ska stå, om våra tavlor passar in och så vidare – men jag har lovat att jag inte ska göra så utan att vi ska vara kritiska. Hehe. Det lär väl inte bli att vi köper den första vi tittar på, men den fångade faktiskt bägges hjärtan direkt.

Nu ska jag strax åka till jobbet och därefter till Raya. Jag packade ner mina träningskläder och går en långpromenad med henne. Jag vill inte rida förrän Christian är med (onsdag och torsdag) så att vi kan diskutera tillsammans hur hon känns och ser ut.

Ha en bra dag <3

Comments 3
 • Camilla

  Kul med visningen! Det är superspännande att börja titta. Lycka till får man väl säga 😉 Har precis efter ett år (!) i budgivningskrig med fula förhandssäljningar m.m. tröttnat och kör på nybyggnation – trist väntetid, men vi får den vi vill 😉

  Reply

 • Alice

  Kul med visning!! Köpte min pärla i Linné för ett halvår sen och har precis renoverat klart badrummet så flyttar tillbaka in ikväll. Älskar den så mycket! Följde verkligen hjärtat och trots att nyproduktion eller utanför Linné/Haga/Centrum ect ger betydligt mer för pengarna är det så värt det att lägga det extra.
  Lycka till med visningen!

  Reply

 • Mathilda

  Grattis, vad kul att ni börjar spana egen lägenhet!!! Nyligen köpt min första egna, så himla rolig tid. Hoppas ni hittar något riktigt bra, men akta dig för att tänka för långt innan ni vunnit budgivning osv!
  Kram & Lycka till!
  Mathilda

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.