Onsdagsmorgon

Godmorgon! ♥
Mhmm vad det är lyxigt att vara på kontoret på onsdagsmorgnar – jag måste börja se till att inte alltid morgonträna då. Vi har nämligen frukostbuffé likt en grym hotellfrukost här då. Så just nu sitter jag bakom min skärm med nybakta surdegsfrallor, frukt och kaffe.

Idag jobbar jag 9-17, och förmiddagen kommer fyllas med möten om varumärkesstrategi inför internationella lanseringskampanjer och under eftermiddagen ska jag följa upp och analysera kampanjstatistik. Jag jobbar ju en hel del med Facebook- och instagramannonsering över hela världen, och det är SÅ intressant att försöka komma på sätt att rikta annonserna mot den perfekta målgruppen och följa målgruppens interaktion med kampanjerna. Snacka om att medie- och reklambranschen har fått nya dimensioner genom digitaliseringen – det går nästan att följa upp allt och få ut så mycket data om sin målgrupp.

Ha en bra dag <3IMG_0924

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.