Rutindjur

Ni har ju följt resan där Soraya har gått från att knappt ha gått att ha i hage till att vara helt harmonisk i sin vardag. För hennes del stavas välmåendereceptet; fasta rutiner. I de två tidigare stallen vi stod i, innan vi flyttade till Christian, var schemat mer rörligt, utetiderna längre och allt var mer varierande. Hos Christian håller personalen tiderna punktligt och har scheman för allt ifrån vem som går ut till hagen först till vilka som går i skrittmaskinen tillsammans.

Vet ni vad jag har fått berättat för mig som gör att mitt Raya-hjärta fnissar och smälter samtidigt?
De dagar Soraya inte ska gå i skrittmaskinen så skrittar hon fram och tillbaka i sin hage under tiden hennes vänner går i skritten – hahaha. Hennes hage är ganska när skrittmaskinen och Soraya har koll på varenda hov på hela anläggningen. Så givetvis håller hon sina rutiner även när personalen verkar ha glömt henne – promenadtid är promenadtid 😉 IMG_4676 blogg IMG_4724 bloggVärldens roligaste kompis <3 

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.