Ett stort steg

Det blev en heldag och eftermiddag på stan med vänner idag, så lyxigt! Jag köpte med mig mat hem och nu äter jag godis framför idol på Tv4 play. Och saknar Felix som är ute med vänner. Suck vad trist det är med soffhäng för sig själv!

Men imorgon hörrni, då är det en stor dag för oss. Det är så stort och häftigt att vi två, som har varit tillsammans sedan gymnasiet, stått bredvid varandra under såväl studenten som varsina universitetsutbildningar, nu har ett gemensamt lånelöfte och kan köpa en lägenhet i innerstan ihop. *Får tårar i ögonen* Jag är DÖNERVÖS för att jag redan har kärat ner mig i ena lägenheten vi ska kolla på totalt. Jag vill så in i bomben att den ska vara lika fin som vi tror och att vi ska kasta oss in i en budgivning, så pirrigt!!!

Efter lägenhetsvisningarna imorgon ska jag åka raka vägen till Raya och umgås med henne – bästa stället att samla tankarna på. Jag ska skriva mer om vinterns planer för henne så att ni får ta del av dem imorgon också tänkte jag <3

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.