What a day

..om man tyckte hästköp var stora och svåra innan detta.. Jisses vad mycket och tänka på. Dessutom ska man fatta sitt livs största affärsmässiga beslut snabbt som attan och efter tio minuters visit. Pappa har firat sin farsdag med att hjälpa oss (♥) och hur det än blir med den här lägenheten så är det så magiskt att detta kapitlet i livet väntar bakom hörnet.

Imorgon börjar jag min dag med en uteritt tillsammans med Raya följt av en halvdag på kontoret. Det blir en perfekt lugn måndag som kommer kantas av hundratals samtal mellan mig, Felix, banker och mäklare. Spännande! 

Comments 2
 • Alice

  Iiih vad spännande! Håller med om att det är allra bästa området i stan, där jag valde att köpa min pärla. Pirrig för er skull!! Största lycka till! /Trogen bloggläsare 🙂

  Reply

 • Erica

  Låter som en spännande och härlig dag! 🙂
  Men jag har en undran. Känns som att bloggen den senaste tiden har haft ganska få och inte lika härliga inlägg som vanligt. Har du tröttnat lite på att blogga eller är det bara tillfälligt?
  Hoppas du fortsätter iaf, för din blogg brukar vara en av mina favoriter 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.