Kvällstimmar

Ärligt talat, hur mysigt att komma hem efter en regnig, mörk och lång dag, sätta sig i soffan med detta och läsa igenom era kommentarer om livet och hästar? Det är helt klart ett livspussel som heter duga det här med höga ambitioner inom jobb, högt värdesatta relationer, ett stadsliv och ett hästintresse större än hjärtat självt. Puh 😉

Jag har gett Soraya lite extra vila nu, mest för min skull. Eftersom hon ändå togs ur den sista hårdträningen och ska ha en lite lugnare period så kände jag att det var skönt för oss båda med någon vecka av bara promenader. Jag kommer hem betydligt tidigare på kvällarna och hinner andas ikapp livet medan hon får vila kroppen ordentligt.

Min plan är att låta henne gå lugnare fram tills jag och Felix kommer hem från vår vinterresa (första veckan i december) eftersom det är onödigt att träna igång och sedan låta henne vila då igen. Det här är nog min lugnaste vinter på flera år – faktiskt väldigt skönt 🙂

Comments 4
 • Ida

  Du som avskyr att resa! 😉

  Reply

 • Elin

  Menar absolut inte detta som något elakt, men tycker verkligen bloggen börjat gå ner sig pga väldigt svajande uppdatering. Förr dök det alltid upp morgoninlägg och därefter 2-3 stycken till men nu är det väldigt ofta bloggen står tom i flera timmar. Som idag, klockan är strax 17 och inget inlägg har kommit alls idag.
  Din blogg är en av få jag läser då jag tycker du är en sund människa med vettiga åsikter och fötterna på jorden så tycker det är trist att uppdateringen blivit så dålig på senaste tiden. Hoppas du kan se detta som konstruktiv kritik då det enbart är det som det handlar om. Tackar annars för en jättebra blogg som alltid är inspirerande att läsa.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.